Мережева сонячна станція 10 кВт "зелений тариф", Одеса 2017-06

10 червня 2017 р. від
Мережева сонячна станція 10 кВт "зелений тариф", Одеса 2017-06
Avante99, Алла Торіна

Характеристика:

  • Потужність – 10 кВт
  • Статус – введено в експлуатацію
  • Дата закінчення монтажу – червень 2017 р.
  • Тип ФЕС – мережева
  • Кріплення – дахові, фіксовані
  • Розташування об'єкту – м. Одеса



Опис об'єкту

Мережева сонячна система потужністю 10 кВт побудована з використанням мережевого інвертора та сонячних батарей Perlite потужністю 265 Вт.

Сонячна станція побудована з метою виробництва екологічно чистої електроенергії та подальшого отримання прибутку від продажу за "зеленим тарифом".


Наша компанія з доручення виконує весь спектр робіт з підключення індивідуального домогосподарства до "зеленого тарифу", який включає наступні етапи:

1. Оцінка об'єкта на можливість монтажу сонячних панелей, пошук оптимальної конфігурації та розташування

2. Перевірка виділеної потужності для приватного домогосподарства.

3. Вибір обладнання - фахівці компанії "Аванте" підготують для Вас оптимальну пропозицію щодо комплектації системи, з урахуванням особливостей Вашого об'єкта.

4. Монтаж та пробний запуск – це відповідальну роботу виконають наші спеціалісти-монтажники зі стажем у сфері інсталяції щодо об'єктів альтернативної енергетики понад 10 років. тарифу ")

5. Заява у РЕМ про підключення СЕС. Заява на підключення СЕС подається до місцевого РЕМ. Бланк можна взяти в Ремі, або завантажити з відкритої папки документів "Аванте", де Ви знайдете інформацію, специфікації, сертифікати на обладнання, що використовується у системах.

6. Отримання ОТС (організаційно-технічні заходи). За фактом заяви РЕМ має видати ОТС, які виконують або вони самі, або їх підрядні організації, а заявник лише оплачує обладнання (двонаправлений лічильник, модем та послугу монтажу) – приблизно 6-8 тис. грн.

7. Укладання договору купівлі-продажу між Обленерго та власником приватного домогосподарства. Після виконання ОТС можна підписувати договір купівлі-продажу електроенергії. У договорі слід зазначити реквізити банку для отримання коштів.

Мережева сонячна станція 10 кВт "зелений тариф", Одеса 2017-06
Avante99, Алла Торіна 10 червня 2017 р.
Поділитися цією публікацією
Архів