Мережева сонячна система 10 кВт на інверторі SMA підключена по зеленому тарифу, Київська область 2015-12

24 грудня 2015 р. від
Мережева сонячна система 10 кВт на інверторі SMA підключена по зеленому тарифу, Київська область 2015-12
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

У свято Різдва Христового в 2015 році спеціалісти компанії Avante99 ввели в експлуатацію мережеву сонячну електростанцію потужністю 10 кВт в Київській області. Цей проект став чудовим прикладом того, як сонячна енергія може не лише економити кошти на електроенергії, але й приносити додатковий дохід завдяки "зеленому тарифу".

Система складається з 30 сонячних панелей Risen, які розміщені на даху будинку. Їх загальна потужність становить 10 кВт. Для перетворення сонячної енергії на змінний струм використовується інвертор SMA Sunny Tripower 10.0.

Згенерована електроенергія частково використовується для потреб домогосподарства, а надлишки продаються за "зеленим тарифом". Завдяки цьому власник сонячної електростанції отримує гарантований дохід протягом 20 років.

Переваги проекту:

  • Економія коштів: Завдяки власному виробництву електроенергії власник будинку може значно економити на рахунках за електроенергію.
  • Додатковий дохід: Продаючи надлишки електроенергії за "зеленим тарифом", власник будинку може отримувати додатковий дохід.
  • Екологічність: Сонячна енергія – це чисте та безпечне джерело енергії, яке не шкодить довкіллю.
  • Енергонезалежність: Мережева сонячна електростанція робить власника будинку більш енергонезалежним, адже він може самостійно забезпечувати себе електроенергією.

Мережева сонячна система 10 кВт, встановлена Avante99, стала вигідним вкладенням для її власника. Завдяки економії на рахунках за електроенергію та отриманню "зеленого тарифу" інвестиції окупляться протягом декількох років.

Avante99 пропонує комплексні рішення з проектування, монтажу та обслуговування мережевих сонячних станцій будь-якої потужності. Зверніться до нас, щоб отримати консультацію та розрахунок вартості сонячної станції для вашого будинку.


Мережева сонячна система 10 кВт на інверторі SMA підключена по зеленому тарифу, Київська область 2015-12
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 24 грудня 2015 р.
Поділитися цією публікацією
Архів