Мережева сонячна система Refusol потужністю 10 кВт "Зелений тариф", Київська область, Білогородка 2015-10

1 жовтня 2015 р. від
Мережева сонячна система Refusol потужністю 10 кВт "Зелений тариф", Київська область, Білогородка 2015-10
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Сонячна станція побудована з метою виробництва екологічно чистої електроенергії та подальшого отримання прибутку від продажу за "зеленим тарифом". На цьому об'єкті нам довелося прискорено завершити монтаж системи через те, що почали відключати електричну енергію через ремонт трансформатора в денний час.


Конфігурація системи і двох компонентів:

  • 1 частина це мережевий сонячний інвертор та 10 кВт сонячних батарей
  • 2 частина це резервний інвертор потужністю 3 кіловати українського виробництва, який при відключенні електричної енергії підключає фотоелектричні модулі для підтримки резервної системи живлення.


Вийшла система "Два в одному продаж у мережу та резервне харчування". Крім того резервний інвертор має другий вхід, який підключений до дизельного генератора, що дозволяє при тривалому відключенні економити паливо в порівнянні з прямим підключенням генератора без інвертора.


Наша компанія з доручення виконує весь спектр робіт з підключення індивідуального домогосподарства до "зеленого тарифу", який включає наступні етапи:

  1. Оцінка об'єкта на можливість монтажу сонячних панелей, пошук оптимальної конфігурації та розташування
  2. Перевірка виділеної потужності для приватного домогосподарства.
  3. Вибір обладнання - фахівці компанії "Аванте" підготують для Вас оптимальну пропозицію щодо комплектації системи, з урахуванням особливостей Вашого об'єкта.
  4. Монтаж та пробний запуск – це відповідальну роботу виконають наші спеціалісти-монтажники зі стажем у сфері інсталяції щодо об'єктів альтернативної енергетики понад 10 років. тарифу ")
  5. Заява у РЕМ про підключення СЕС. Заява на підключення СЕС подається до місцевого РЕМ. Бланк можна взяти в Ремі, або завантажити з відкритої папки документів "Аванте", де Ви знайдете інформацію, специфікації, сертифікати на обладнання, що використовується у системах.
  6. Отримання ОТС (організаційно-технічні заходи). За фактом заяви РЕМ має видати ОТС, які виконують або вони самі, або їх підрядні організації, а заявник лише оплачує обладнання (двонаправлений лічильник, модем та послугу монтажу).
  7. Укладання договору купівлі-продажу між Обленерго та власником приватного домогосподарства. Після виконання ОТС можна підписувати договір купівлі-продажу електроенергії. У договорі слід зазначити реквізити банку для отримання коштів.



Вироблення системи в осінній сонячний день.



Мережева сонячна система Refusol потужністю 10 кВт "Зелений тариф", Київська область, Білогородка 2015-10
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 1 жовтня 2015 р.
Поділитися цією публікацією
Архів