Мережеві фотоелектричні інвертори — вигідно та надійно 2014-04

23 квітня 2014 р. від
Мережеві фотоелектричні інвертори — вигідно та надійно 2014-04
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Avante99 – один із лідерів на українському ринку з впровадження мережевих фотоелектричних інверторів у системах, з'єднаних із центральною електричною мережею. За останній рік ми ввели в експлуатацію понад 10 об'єктів, серцем яких є мережеві інвертори найкращих світових виробників SMA (Німеччина), Fronius (Австрія), Steca.

Чому мережеві інвертори кращі?

  • Висока ефективність: Мережеві інвертори працюють на високій напрузі та оснащені технологією максимального відбору потужності (MPPT) сонячної батареї в широких межах. Це дозволяє підвищити вироблення енергії сонячною батареєю навіть при зниженому освітленні. ККД таких інверторів – понад 90%!
  • Економія: Мережеві інвертори не потребують акумуляторів, що значно економить кошти на обладнанні. Також вони дозволяють продавати надлишки електроенергії від сонячних станцій у загальну мережу за спеціальним "зеленим" тарифом, який суттєво вищий за тариф, за яким споживається електроенергія. Вночі, коли сонячна станція не працює, необхідна електроенергія для споживання береться з мережі за зниженим нічним тарифом.
  • Простота: Мережеві інвертори прості у монтажі та обслуговуванні. Їх можна легко нарощувати потужність, просто встановивши додатковий інвертор.

Переваги застосування мережевих інверторів:

  • Найменше втрати електроенергії до 20% (немає втрат в АКБ)
  • Економія на дротах, роз'ємах, контролерах заряду, акумуляторах
  • Легко нарощувати потужність станції
  • Швидка окупність – 7-9 років

Мережеві інвертори – це ідеальне рішення для промислових підприємств, які прагнуть зменшити витрати на оплату електроенергії.

Зверніться до Avante99, щоб отримати безкоштовну консультацію та розрахунок вартості сонячної станції з мережевим інвертором!


Мережеві фотоелектричні інвертори — вигідно та надійно 2014-04
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 23 квітня 2014 р.
Поділитися цією публікацією
Архів