Нарощування потужності об'єктів або розмноження сонячних батарей 2016-04

18 квітня 2016 р. від
Нарощування потужності об'єктів або розмноження сонячних батарей 2016-04
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Ми отримали запрошення від нашого Замовника відвідати встановлений нами понад 5 років тому об'єкт, який працює! Вітрогенератор крутиться, сонячні батареї працюють, сонячні колектори забезпечують гарячою водою.


У зв'язку з тим, що встановлено гібридний (резервно-мережевий) інвертор Conext потужністю 4,5 кВт. Замовник розглядає варіант встановлення додаткових сонячних панелей для продажу надлишків енергії у мережу. Шукаємо сонячне місце для сонячних батарей!






Наступний наш Замовник, який 1 рік тому встановив мережеву систему з інвертором Refusol 10 кВт та сонячні батареї потужністю 6 кВт, після проходження етапу “легалізації” (введення в експлуатацію) сонячної станції додатково встановив 4,5 кВт сонячних батарей.


Сонячні батареї LDK-250, встановлені першому етапі сонячної системи.


Сонячні батареї 45 кВт, встановлені на другому етапі.





Наступним об'єктом, який пройшов модернізацію, став об'єкт нашого технічного директора, на якому було встановлено інвертор Refusol 23 кВт та сонячні батареї 24,5 кВт (17,5 кВт на південний схід та 7 кВт на південний захід). В результаті 6-місячного спостереження через систему моніторингу було помічено, що інвертор "недовантажений", тому було ухвалено рішення встановити додатково 5 кВт сонячних батарей.


Перший етап: було встановлено 4 сонячні батареї для резервного живлення


Другий етап: встановлені 5 кВт сонячних батарей, підключені до сонячної системи.

Нарощування потужності об'єктів або розмноження сонячних батарей 2016-04
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 18 квітня 2016 р.
Поділитися цією публікацією
Архів