Розрахунок продуктивності та окупності мережної сонячної системи, для компенсації власного споживання підприємства 2017-04

21. April 2017 durch
Розрахунок продуктивності та окупності мережної сонячної системи, для компенсації власного споживання підприємства 2017-04
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Окрім "зеленого тарифу", власники підприємств можуть використовувати сонячні панелі для компенсації власного споживання електроенергії.

Avante99 пропонує послуги з розрахунку, монтажу та обслуговування мережних сонячних систем, які дозволять вам оптимізувати витрати на електроенергію та зменшити ваш вуглецевий слід.

Як розрахувати продуктивність сонячної системи?

Для розрахунку продуктивності сонячної системи для компенсації власного споживання підприємства необхідно знати такі дані:

  • Місячне споживання електроенергії: Цю інформацію можна отримати з рахунків за електроенергію.
  • Інсоляція: Середня місячна інсоляція у вашому регіоні. Ці дані можна знайти в інтернеті або звернувшись до метеорологічної служби.
  • Ефективність сонячних панелей: Ефективність сонячних панелей зазвичай вимірюється у відсотках і вказує, скільки сонячного світла вони можуть перетворити на електроенергію.
  • Кут нахилу та орієнтація сонячних панелей: Ці фактори впливають на те, скільки сонячного світла панелі можуть отримувати протягом дня.

Avante99 може допомогти вам з розрахунком продуктивності сонячної системи з урахуванням всіх цих факторів.

Окупність сонячної системи залежить від кількох факторів, таких як:

  • Вартість сонячної системи: Ціна сонячних панелей, інверторів, монтажних матеріалів та іншого обладнання.
  • Державні програми підтримки: У деяких країнах та регіонах існують програми, які можуть субсидувати або кредитувати установку сонячних систем.
  • Економія коштів на електроенергії: Сума, яку ви можете заощадити на рахунках за електроенергію завдяки сонячним панелям.
  • Зростання цін на електроенергію: Ціни на електроенергію з часом зростають, що робить сонячні системи більш вигідними.

За нашими розрахунками, мережна сонячна система для компенсації власного споживання підприємства може окупитися протягом 5-7 років. Пропонуємо вам ознайомитися з детальною таблицею за посиланням.

Avante99 пропонує комплексні рішення з встановлення мережних сонячних систем для підприємств.

Зверніться до нас вже сьогодні, щоб отримати безкоштовну консультацію та розрахунок вартості сонячної системи для вашого підприємства!

Розрахунок продуктивності та окупності мережної сонячної системи, для компенсації власного споживання підприємства 2017-04
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 21. April 2017
Diesen Beitrag teilen
Archivieren