Технічний директор Олександр Сокиржинський в спеціальному випуску "Твій дім" про альтернативні джерела енергії 2015-12

12. Dezember 2015 durch
Технічний директор Олександр Сокиржинський в спеціальному випуску "Твій дім" про альтернативні джерела енергії 2015-12
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

У грудні 2015 року технічний директор Avante99, Олександр Сокиржинський, став експертом у спеціальному випуску програми "Твій дім", присвяченому альтернативним джерелам енергії. У цій статті ми підсумуємо ключові моменти випуску та поділимося відео, яке ви можете переглянути, щоб дізнатися більше.

"Сонячна" електростанція у власному дворі:

Один із прикладів, представлених у випуску, - це приватний будинок, оснащений системою сонячних панелей загальною потужністю 23 кВт. Ця система генерує достатньо електроенергії, щоб повністю покрити потреби будинку, а також продавати надлишки електроенергії в мережу.


Теплові насоси у багатоквартирному будинку:

Іншим цікавим прикладом є багатоквартирний будинок у Києві, де ОСББ встановило систему з 4-х теплових насосів "повітря-вода". Ці насоси частково забезпечуватимуть будинок опаленням взимку, що призведе до значної економії енергії та коштів.

Приватний будинок, який споживає енергії в 10 разів менше:

У випуску також йдеться про типовий макет будинку, який тестується в Київській області. Цей будинок розроблений таким чином, щоб споживати в 10 разів менше енергії, ніж звичайні будинки. Досягається це завдяки використанню енергоефективних матеріалів та технологій, а також відновлюваних джерел енергії.

Вітряк, який на 95% забезпечує потреби приватного будинку:

Нарешті, випуск знайомить нас з приватним будинком, який на 95% забезпечується енергією від вітряка. Цей приклад демонструє, що вітрова енергія може бути надійним та ефективним джерелом енергії для приватних будинків.


Відео випуску:


Висновок

Альтернативні джерела енергії стають все більш доступними та ефективними. Завдяки інноваціям та зростанню екологічної свідомості, вони стають все більш популярними серед власників будинків та підприємств. Avante99 пишається тим, що є лідером у цій галузі, пропонуючи широкий спектр рішень з використанням альтернативних джерел енергії.

Зверніться до Avante99 вже сьогодні, щоб дізнатися більше про те, як ми можемо допомогти вам заощадити гроші та зробити свій внесок у захист довкілля!

Технічний директор Олександр Сокиржинський в спеціальному випуску "Твій дім" про альтернативні джерела енергії 2015-12
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 12. Dezember 2015
Diesen Beitrag teilen
Archivieren