Сонячна станція для компенсації споживання електроенергії фермерського господарства, Київська область 2020-05 8888 потужність

21. Mai 2020 durch
Сонячна станція для компенсації споживання електроенергії фермерського господарства, Київська область 2020-05 8888 потужність
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Аванте99 з радістю ділиться досвідом реалізації чергового проекту – будівництва другої черги сонячної електростанції для компенсації споживання електроенергії фермерського господарства в Київській області.

Переваги сонячних станцій для аграрного сектору:

  • Економія на рахунках за електроенергію: Завдяки сонячним панелям фермерські господарства можуть значно зменшити витрати на електроенергію.
  • Енергонезалежність: Сонячна електростанція дає можливість господарству бути енергонезалежним та не залежати від перепадів напруги та відключень централізованого електропостачання.
  • Екологічність: Використання сонячної енергії – це екологічно чисте та безпечне виробництво електроенергії, яке не шкодить довкіллю.

Перша черга сонячної електростанції для цього фермерського господарства була введена в експлуатацію в 2018 році. Її потужність склала 50 кВт. Завдяки цій станції господарство змогло значно економити на рахунках за електроенергію.

В 2020 році Аванте99 збудувала другу чергу сонячної електростанції для цього фермерського господарства. Її потужність склала 100 кВт.

Загальна потужність двох черг сонячної електростанції складає 150 кВт. Завдяки сонячній електростанції фермерське господарство може економити до 50% на рахунках за електроенергію.

Для будівництва сонячної електростанції використовувались:

  • Сонячні панелі Risen – 375 шт.;
  • Інвертори Huawei – 2 шт.;
  • Контролери заряду MPPT – 2 шт.

Аванте99 пропонує комплексні рішення з установки сонячних електростанцій будь-якої потужності для житлових будинків, підприємств та промислових об'єктів. Зв'яжіться з нами, щоб отримати безкоштовну консультацію та розрахунок вартості сонячної станції для вашого об'єкта.

Важливо:

  • Сонячні електростанції – це вигідне та екологічно чисте рішення для аграрного сектору.
  • Завдяки сонячним панелям фермерські господарства можуть зменшити витрати на електроенергію та стати енергонезалежними.
  • Аванте99 – ваш надійний партнер у будівництві сонячних електростанцій.


Сонячна станція для компенсації споживання електроенергії фермерського господарства, Київська область 2020-05 8888 потужність
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 21. Mai 2020
Diesen Beitrag teilen
Archivieren