Резервна сонячна система для підприємства, місто Київ 2022-11

14. November 2022 durch
Резервна сонячна система для підприємства, місто Київ 2022-11
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Резервна сонячна система для київського підприємства: економія та енергонезалежність в серці міста

Аванте99 пишається тим, що може представити черговий успішно реалізований проект – встановлення резервної сонячної системи для підприємства, розташованого в центрі міста Київ.

Система складається з сонячних панелей, розміщених на даху будівлі та з'єднані з трьома інверторами. Система використовується для забезпечення резервного живлення підприємства в разі відключення електроенергії. Завдяки сонячним панелям та акумуляторним батареям, підприємство може безперебійно працювати навіть під час перебоїв з електропостачанням.

Переваги системи:

  • Безперебійне живлення: Система може забезпечити безперебійне живлення вашого підприємства в разі відключення електроенергії.
  • Економія коштів: Ви можете заощадити на рахунках за електроенергію, використовуючи сонячні панелі для зарядки акумуляторних батарей.
  • Підвищення енергоефективності: Сонячні панелі генерують чисту та екологічну енергію, що робить ваш бізнес більш енергоефективним.

Аванте99 пропонує комплексні рішення з установки резервних сонячних станцій будь-якої потужності для житлових будинків, підприємств та промислових об'єктів. Зв'яжіться з нами, щоб отримати консультацію та розрахунок вартості сонячної станції для вашого об'єкта.

Сонячні панелі на даху київського підприємства забезпечують безперебійне живлення та економлять кошти.

Цей проект є чудовим прикладом того, як сонячні енергетичні системи можуть бути використані для забезпечення енергонезалежності та економії коштів для підприємств, розташованих в центрах міст.

Резервна сонячна система для підприємства, місто Київ 2022-11
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 14. November 2022
Diesen Beitrag teilen
Archivieren