Резервна сонячна станція, Київська область 2022-12

12. Dezember 2022 durch
Резервна сонячна станція, Київська область 2022-12
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Технічне завдання замовника виглядає так: "Мені ця назва ні про що не каже, панелі мають бути ідентичні тим, що в мене зараз стоять: розмір панелі, виробник та її характеристики".

Да не питання, веземо та встановлюємо!

Спочатку, у 2021 році, для власника приватного будинку в Київській області була встановлена резервна сонячна станція потужністю 5 кВт. Ця система використовується для забезпечення безперебійного живлення будинку в разі відключення електроенергії.

З часом власник будинку вирішив розширити існуючу систему, щоб збільшити її потужність та забезпечити більшу автономність. В грудні 2022 року до існуючої станції було додано нові сонячні панелі.

Розширення резервної сонячної станції дало власнику наступні переваги:

  • Збільшення потужності: Завдяки додаванню нових панелей, загальна потужність станції зросла до 15 кВт. Це дозволяє забезпечити живленням більшу кількість приладів у будинку.
  • Більша автономність: Завдяки збільшенню ємності акумуляторних батарей, будинок може залишатися автономним протягом більш тривалого часу без підключення до загальної електромережі.
  • Економія коштів: Завдяки збільшенню генерації власної електроенергії, власник будинку може заощадити на рахунках за електроенергію.
  • Зниження викидів CO2: Використання сонячної енергії екологічно чисте рішення, яке допомагає зменшити викиди CO2.

Аванте99 пропонує комплексні рішення з установки сонячних станцій будь-якої потужності для житлових будинків, підприємств та промислових об'єктів. Зв'яжіться з нами, щоб отримати консультацію та розрахунок вартості сонячної станції для вашого об'єкта.


Резервна сонячна станція, Київська область 2022-12
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 12. Dezember 2022
Diesen Beitrag teilen
Archivieren