Сонячні станції для приватного домогосподарства 30 кВт, Київська область 2019-07 8888

29. Juli 2019 durch
Сонячні станції для приватного домогосподарства 30 кВт, Київська область 2019-07 8888
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Влітку 2019 року Avante99 успішно реалізувала проект з установки двох сонячних станцій для приватного домогосподарства в Київській області. Цей проект є чудовим прикладом того, як сонячні панелі можуть допомогти власникам будинків заощадити на рахунках за електроенергію та стати більш енергонезалежними.

Avante99 встановила дві сонячні станції загальною потужністю 30 кВт на металевих конструкціях. Ці конструкції дозволяють максимально використовувати доступну площу та органічно вписати сонячні панелі в ландшафт.

Встановлені Avante99 сонячні станції повністю покривають потреби приватного домогосподарства в електроенергії. Завдяки цьому власники будинку змогли значно економити на рахунках за електроенергію та зробити свій внесок у збереження довкілля.

Avante99 пропонує комплексні рішення з установки сонячних станцій будь-якої потужності для житлових будинків, підприємств та промислових об'єктів. Зв'яжіться з нами, щоб отримати консультацію та розрахунок вартості сонячної станції для вашого об'єкта.

Важливо:

  • Встановлення сонячної станції – це інвестиція, яка окупиться протягом 3-5 років.
  • Завдяки сонячній станції ви будете економити на рахунках за електроенергію та станете більш енергонезалежними.
  • Звертайтесь до Avante99 – ми допоможемо вам підібрати та встановити сонячну станцію, яка відповідатиме вашим потребам.


Сонячні станції для приватного домогосподарства 30 кВт, Київська область 2019-07 8888
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 29. Juli 2019
Diesen Beitrag teilen
Archivieren