Мережева сонячна станція ALTEK 30 кВт на березі водойми, Київська область 2018-04

23. April 2018 durch
Мережева сонячна станція ALTEK 30 кВт на березі водойми, Київська область 2018-04
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

У Київській області введено в експлуатацію мережну сонячну станцію потужністю 30 кВт на інверторі ALTEK, яка розташована на березі водойми, що сприятиме вищій генерації. Очікувана генерація такої сонячної станції близько 36000 кіловат годин електроенергії на рік, що зможе повністю забезпечити споживання котеджу, а також давати додатковий дохід.

Чому цей проект є унікальним?

  • Розташування: Станція розташована на березі водойми, що сприяє кращій генерації енергії завдяки більшому відбиванню сонячного світла від води.
  • Потужність: Станція потужністю 30 кВт здатна генерувати близько 36 000 кВт⋅год електроенергії на рік, що повністю покриває потреби котеджу та генерує додатковий дохід.
  • Комплексний підхід: Avante99 не лише встановила сонячні батареї, але й провела всі необхідні роботи з підготовки майданчика, підключення до електромережі та оформлення документів.

Це ще один наш об'єкт. Початок робіт 2007 року. На початку вітрогенератор, потім сонячні батареї, пізніше геліоколектора, а тепер 30 кВт мережева сонячна станція. 

Купуйте мережеві сонячні станції – це забезпечує чисте майбутнє для наших дітей, а також додатковий дохід паралельно до основного виду діяльності або альтернативної пенсії.

Avante99 – ваш шлях до чистого та економного майбутнього!


Мережева сонячна станція ALTEK 30 кВт на березі водойми, Київська область 2018-04
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 23. April 2018
Diesen Beitrag teilen
Archivieren