Фотоелектрична система потужністю 9 кВт для приватного будинку, Одеса 2014-08

21 августа 2014 г. по
Фотоелектрична система потужністю 9 кВт для приватного будинку, Одеса 2014-08
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Avante99 з радістю оголошує про успішне введення в експлуатацію фотоелектричної системи потужністю 9 кВт у місті Одеса. Цей проект, реалізований спільно з нашими партнерами під пильним керівництвом технічного директора ПП "Аванте" Сокиржинського О.П., є чудовим прикладом того, як сонячна енергія може забезпечити приватні будинки чистим, надійним та економним електропостачанням.

Система дозволяє:

  • Забезпечити будинок електроенергією протягом дня: Сонячні панелі генерують електроенергію протягом дня, яка використовується для живлення побутових приладів та освітлення.
  • Зберігати надлишки електроенергії: Акумуляторні батареї зберігають надлишки електроенергії, що генерується протягом дня, для використання вночі або в періоди дефіциту сонячної енергії.
  • Заощадити на рахунках за електроенергію: Завдяки використанню сонячної енергії власник будинку може значно заощадити на рахунках за електроенергію.

Avante99 пропонує комплексні рішення з установки фотоелектричних систем будь-якої потужності для житлових будинків, підприємств та промислових об'єктів. Зв'яжіться з нами, щоб отримати безкоштовну консультацію та розрахунок вартості сонячної станції для вашого об'єкта.


Фотоелектрична система потужністю 9 кВт для приватного будинку, Одеса 2014-08
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 21 августа 2014 г.
Поделиться этой записью
Архивировать