Онлайн моніторинг роботи сонячних станцій для компенсації споживання підприємства 2020-06

9 June 2020 by
Онлайн моніторинг роботи сонячних станцій для компенсації споживання підприємства 2020-06
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Avante99 пропонує інноваційні рішення для оптимізації енергоспоживання підприємств за допомогою сонячних електростанцій. Одним з ключових елементів цієї системи є онлайн моніторинг, який дозволяє візуалізувати та аналізувати роботу станції в режимі реального часу.

Переваги онлайн моніторингу:

  • Контроль генерації: Ви можете відстежувати кількість енергії, що генерується сонячною станцією, протягом дня, тижня, місяця або року.
  • Аналіз споживання: Ви можете бачити, скільки енергії споживає ваше підприємство, і порівнювати це з кількістю енергії, що генерується.
  • Оптимізація роботи: Завдяки онлайн моніторингу ви можете виявити періоди пікового споживання та вжити заходів щодо їх скорочення.
  • Економія коштів: Ефективне використання сонячної енергії може допомогти вам заощадити на рахунках за електроенергію.

Приклад реалізації:

У 2020 році Avante99 встановила сонячну електростанцію на одному з підприємств у Київській області. Система оснащена системою онлайн моніторингу, яка дозволяє візуалізувати роботу станції на діаграмах.

На діаграмі видно, що основна генерація сонячної електростанції припадає на денний час, коли йде пікове споживання енергії на підприємстві. Це дозволяє сонячній станції компенсувати значну частину споживаної енергії.


Надлишки енергії, які не можуть бути використані підприємством протягом дня, віддаються в мережу. Це дозволяє підприємству отримувати додатковий дохід за продаж електроенергії.

Avante99 пропонує комплексні рішення з установки та обслуговування сонячних електростанцій для підприємств будь-якого розміру. Зв'яжіться з нами, щоб отримати безкоштовну консультацію та розрахунок вартості сонячної станції для вашого підприємства.

Онлайн моніторинг роботи сонячних станцій для компенсації споживання підприємства 2020-06
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 9 June 2020
Share this post
Archive