Що таке зелений тариф для сонячних батарей та які його переваги? 2016-11

1 November 2016 by
Що таке зелений тариф для сонячних батарей та які його переваги? 2016-11
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE

Альтернативні джерела енергії дедалі впевненіше займають свою позицію над ринком енергетики завдяки багатьом чинникам. Крім того, що сонячні батареї, вітряки та геліоустановки не завдають шкоди навколишньому середовищу, вони ще й є абсолютно безкоштовними джерелами енергії. Сонячні панелі від компанії «Аванте» дозволяють не лише значно заощадити на оплаті за комунальні послуги, а й отримувати пасивний прибуток за продаж електрики державі.


Що таке зелений тариф для сонячних батарей та його основні переваги?


Зеленим тарифом називають спеціальний законопроект соціально-економічного характеру, що передбачає наявність процесів купівлі-продажу енергетики нетрадиційних джерел у фізичних та юридичних осіб. При цьому «Енергоринок» зобов'язується купувати та оплачувати за єдиною ставкою кожен кіловат електрики, яку виготовляє приватна установка. Метою цього проекту стала популяризація альтернативних, відновлюваних джерел енергії, які не забруднюють екологію та не вимагають дорогих, небезпечних пристроїв для створення електростанції.


Переваги зеленого тарифу для сонячних батарей:


Якщо раніше межею мрій була повна енергонезалежність від традиційної мережі, тепер потужні батареї здатні виробляти стільки струму, що вистачить із головою задоволення потреб, а надлишки можна спокійно продавати державі. При цьому важливо зважити на той факт, що ціна на електрику повністю прописана в договорі і не змінюється з часом.


Пасивний заробіток скорочує термін окупності сонячних батарей та дає можливість мати додаткові фінанси без будь-яких зусиль.


Це простіше, ніж здається здавалося б. Якщо 2009 року процес оформлення займав дуже багато часу і мало кому вдавалося потрапити під вигідну дію зеленого тарифу, то з 2014 року проект став загальнодоступним для власників джерел альтернативної енергії. Компанія «Аванте» допомагає клієнтам в оформленні зеленого тарифу, що значно заощаджує час та нерви власників альтернативних джерел енергії.


«Енергоринок» повністю бере на себе оформлення, розрахунок вартості 1кВт залежно від потужності установки (більше або менше 30кВт), а також забезпечує спеціальним лічильником, який показує скільки енергії було спожито, а скільки було передано до централізованої мережі.


Ціна на електрику не змінюється на момент дії договору, незважаючи на зростання чи падіння вартості енергії. Така сталість дозволяє складати прогнози, плани та не залежати від усіляких факторів, що знецінюють енергію.


Зелений тариф для сонячних батарей – можливість простих мешканців та підприємців зменшувати фінансові витрати на купівлю благ цивілізації, а також мати пасивний дохід від державного органу «Енергоринок».


Компанія «Аванте» допоможе не лише придбати та встановити сонячні батареї, а й оформити «зелений тариф» для отримання економії та прибутку.


Що таке зелений тариф для сонячних батарей та які його переваги? 2016-11
Avante99, Вікторія Грекова (проектний менеджер) AVANTE 1 November 2016
Share this post
Archive